Ventilim i garazheve me JET FAN

Termika HVAC

zgjidhje ideale

Sistemet e ventilimit me Jet Fan sigurojnë që ajri, tymi ose gazrat e dëmshëm të largohen në mënyrë të kontrolluar me ndihmën e zonave me presion të ulët.

Qoftë objekt institucional, shëndetësor, arsimor, komercial apo zyra – secila ndërtesë ka kërkesat e veta specifike të ventilimit. Një nga sfidat e veçanta janë garazhet e parkingjeve nëntokësore dhe shumëkatëshe, ku për shkak të gazrave të liruara ajri ndotet rëndë me monoksid karboni dhe oksid azoti. Në varësi të përqendrimit dhe kohëzgjatjes së kohës së kaluar në garazhin e parkimit, kjo paraqet rrezik të madh për përdoruesit.

Prandaj, ajri i ndotur duhet të nxirret shpejt dhe në mënyrë të sigurt. Megjithatë, sistemet tradicionale të ventilimit me kanale që përdoren shpesh për këtë aplikim zënë shumë hapësirë, shpesh bien ndesh me fazat të tjera si linjat elektrike ose të ujit dhe duhet të jenë në funksion 24/7 për të qenë efektive. Kjo, për fat të keq, reflektohet në kostot e investimit, instalimit dhe funksionimit.

Jet Fans janë pranuar globalisht si një alternativë me kosto efektive ndaj ventilimit tradicional të parkingjeve me kanale për vite me rradhë. Nuk kërkojnë kanal, kjo veçori e rëndësishme kursen para, siguron një pamje më të pastër me më pak konflikte, ul kërkesat për lartësi dhe lejon mirëmbajtje më të lehtë.

Të gjitha projektimet dhe instalimet e Termika HVAC

realizohen me markat më të njohura të fushës

Lider në projektimi dhe instalim

Ekipi jone gjithmonë mbanë standardet me te larta të përsosmërisë inxhinierike ne ngrohje, ventilim dhe klimatizim.