Pompat Termike Gjeotermale

Termika HVAC

zgjidhje ideale

Vitet e fundit, sistemet gjeotermale kanë përjetuar një rritje të konsiderueshme të përdorimit të tyre, kryesisht në bizneset e vogla dhe aplikimet rezidenciale. Disa nga arsyet pse ato përdoren janë si më poshtë:

  • Sistemet gjeotermale janë shumë më efikase. Kjo është kryesisht për shkak se ata përdorin shumë më pak energji të përgjithshme. Si rezultat, ju mund të përjetoni kursime masive në konsumin e energjisë dhe faturat e shërbimeve.
  • Kanë një jetëgjatësi më të madhe për shkak të efikasitetit të mediumit. Gjithashtu, meqenëse dizajnet tona të sistemeve gjeotermale sigurojnë që pjesët të mos ekspozohen ndaj elementëve të jashtëm, mund të prisni që sistemi juaj të zgjasë për shumë vite. Sigurisht, kjo është për aq kohë sa kryeni mirëmbajtje të rregullt.

Në Termika HVAC, ne kuptojmë se sa i komplikuar mund të jetë një dizajn i sistemit gjeotermal. Megjithatë, inxhinierët dhe projektuesit tanë ekspertë kanë përvojë në këtë fushë, kështu që ne mund të sigurojmë që të ofrojmë vetëm modelet më të mira të sistemit gjeotermalë bazuar në specifikimet e sakta të klientëve tanë. Ne ofrojmë të gjitha llojet e sistemeve gjeotermale HVAC.

Të gjitha projektimet dhe instalimet e Termika HVAC

realizohen me markat më të njohura të fushës

Lider në projektimi dhe instalim

Ekipi jone gjithmonë mbanë standardet me te larta të përsosmërisë inxhinierike ne ngrohje, ventilim dhe klimatizim.