Sisteme me Pompa Termike VRF

Termika HVAC

zgjidhje ideale

Nuk është çudi që sistemet VRF janë pajisje vërtet komplekse. Në fund të fundit, këto sisteme janë ato që kontrollojnë të gjithë sistemin e ftohjes dhe ngrohjes në një ndërtesë. Ju në fakt mund ta mendoni në shkallë atë si një lloj makinerie industriale të ngrohjes, ventilimit dhe që kontrollon disa njësi individuale. Mund të imagjinoni llojin e punës që duhet të bëjë kjo pajisje.
Thënë kështu, shtylla kurrizore e një sistemi të mirë VRF do të jetë me të vërtetë në projektimin e përgjithshëm të sistemit. Me një projektim të mirë, nuk do t’ju duhet të shqetësoheni për mbi-ngarkimin e pajisjes dhe nevojën për riparime të shpeshta. Ne, në Termika HVAC, mund të ofrojmë atë lloj projektimi për ju.

Në Termika HVAC, ne përdorim zgjidhje softuerike shumë të sofistikuara për të krijuar projekte për pajisje që janë po aq komplekse sa sistemet VRF. Së bashku me këtë, ne ndjekim gjithashtu një proces shumë të efektshëm që na lejon të sigurojmë çdo personalizim që dëshirojnë klientët tanë dhe të ofrojmë produktin përfundimtar brenda një kohe të shkurtër.

Të gjitha projektimet dhe instalimet e Termika HVAC

realizohen me markat më të njohura të fushës

Lider në projektimi dhe instalim

Ekipi jone gjithmonë mbanë standardet me te larta të përsosmërisë inxhinierike ne ngrohje, ventilim dhe klimatizim.