Njësitë për trajtimin e ajrit (AHU)

Termika HVAC

zgjidhje ideale

Njësia për Trajtimin të Ajrit, ose shkurt AHU, është një pjesë shumë e rëndësishme në zyrën apo shtëpinë tuaj, sepse kontrollon pothuajse të gjithë rrjedhën e ajrit në ndërtesë. Qarkullon ajrin që vjen nga sistemi i klimatizimit, sistemi i ngrohjes dhe sistemi i përgjithshëm i ventilimit. Kështu që ju mund të imagjinoni se sa e rëndësishme është kjo pajisje nëse dëshironi të keni ajër të pastër.

Natyrisht, një pajisje kaq e rëndësishme duhet të bëhet vetëm me një projektim të cilësisë së lartë në mënyrë që të shpërndajë ajrin në ndërtesën tuaj në mënyrën e duhur. Pikërisht për këtë jemi këtu. Ne në Termika HVAC ofrojmë projektime me cilësi të lartë për AHU-të komerciale dhe rezidenciale në Kosovë, në mënyrë që të mos keni vetëm projektim të cilësisë së lartë për pajisjet tuaja, por edhe me kosto shumë efikase.

Arsyeja pse ne mund të mburremi me shërbimet tona është për shkak të procesit tonë jashtëzakonisht të plotë. Kur trajtojmë projekte, ne sigurohemi që të dalim me modelet më të mira dhe me dokumentacionin më të detajuar.

Të gjitha projektimet dhe instalimet e Termika HVAC

realizohen me markat më të njohura të fushës

Lider në projektimi dhe instalim

Ekipi jone gjithmonë mbanë standardet me te larta të përsosmërisë inxhinierike ne ngrohje, ventilim dhe klimatizim.