Projektet

nga projektimi

në realizim

Kompania jonë krenohet që është e saktë, e përgjegjshme dhe e lehtë për bashkepunim. Ne kemi ekspertizë me një gamë të gjerë projektesh inxhinierike te Ngrohjes, Ventilimit dhe Klimatizimit, nga rezidencat private deri te depot e mëdha industriale.

Ramiz Sadiku Complex

Çarshia e vjetër - Prishtinë

Bacas Twin Tower

Komuna e Lipjanit

Ambasada Gjermane-Annex

Hotel Graçanica

S Residence

Prime Residences II & III

Kulla Zotnise & Kulla Front

Kulla e Muhaxherëve

ENK Complex - Prishtina City Center

Fabrika e paketimit te letres - Golden Eagle Foundation

H House

Prime CITY

Hotel Prishtina

AMC Multimedia

ArtConstruction AC6

Hotel Prizreni

ArtConstruction Administrata

B Residence

Binni Showroom

Carbon Factory

D-House

Donika II

FAR Invest

Hill Residence

Kulla Dragobi

Marigona Tower

Palma Residence

Prime Residences

SPAR Markets

Lider në projektimi dhe instalim

Ekipi jone gjithmonë mbanë standardet me te larta të përsosmërisë inxhinierike ne ngrohje, ventilim dhe klimatizim.