Kontakt

Mos ngurroni të na kontaktoni!

Me dekada eksperiencë në projekte te ngrohjes, ventilimit, klimatizimit dhe inxhinierisë mekanike, Termika HVAC ju ofron klientëve zgjidhje inovative, te kompletuara, te kualitetit te larte, me efiçiencë te energjisë dhe çmime konkurruese edhe per projektet me sfiduese teknike

Nga projektimi tek specifikimet tek instalimet, ekipi jone gjithmonë mbanë standardet me te larta të përsosmërisë inxhinierike ne ngrohje, ventilim dhe klimatizim.

Na ndiqni

  Lokacioni

  Rr. Lotë Vaku, Hyrja nr.6,Kati 2, Nr.13
  10000 Prishtinë, Republika e Kosovës.

  Telefoni

  +383 38 748 317
  +383 44 238 216